EGER FIT CIRCLE BLACK

 

Pametni satovi su postali jedan od najvažnijih tehnoloških trendova u posljednjih nekoliko godina. Naš najnoviji sat je dizajniran sa elegantnim i modernim izgledom koji će se prilagoditi svakom stilu. Također, sat je izdržljiv i sposoban preživjeti svakodnevne avanture korisnika. Garantiramo da će ovaj sat donijeti moderni stil na vašu ruku, te će biti pravi izbor za one koji žele biti povezani i trendi.

Eger Fit Circle pametni sat

Specifikacije :

Kompatibilni sistemi : Android5.0+ & IOS 9.0+

CPU: RTK 8763K

Veličina ekrana: 1.69 inča

Rezolucija: 360*360px

Ekran: Full touch

Kapacitet baterije: 230mAh

Trajanje baterije: do 10 dana

Funkcija za praćenje otkucaja srca koristi optički senzor za mjerenje pulsa. Funkcija omogućuje korisnicima da prate svoj srčani ritam tijekom cijelog dana i prate promjene u istom.

Funkcija za mjerenje krvnog pritiska koristi optički senzor, te omogućuje korisnicima da mjere svoj krvni tlak i prate promjene u istom. Vrlo lako se mjeri gdje nakon toga dobijate rezultate koji će biti prikazani na vašem satu i aplikaciji.

Funkcija za mjerenje saturacije omogućuje korisnicima da prate razinu kisika u krvi i identificiraju eventualne probleme sa disanjem koristeći optički senzor.

Funkcija za praćenje kvalitete sna koristi senzore za praćenje pokreta tijela, te omogućuje korisnicima da prate svoj san i identificiraju eventualne probleme sa snom.

Funkcija omogućuje korisnicima da mjere svoju tjelesnu temperaturu i prate promjene u istoj koristeći optički senzor.

Funkcija Step Distance Tracker omogućuje korisnicima da prate udaljenost  i broj koraka koje su prešli. Funkcija se koristi zajedno sa pedometrom i omogućuje korisnicima da prate svoj napredak.

Funkcija multisport tracker omogućuje korisnicima da prate svoje aktivnosti različitih sportova, kao što su trčanje, biciklizam, plivanje i druge. Funkcija također omogućuje praćenje statistike i analizu napretka.

Funkcija Calorie Tracker omogućuje korisnicima da prate količinu kalorija koje su potrošili tijekom dana. Funkcija se koristi zajedno sa pedometrom i drugim funkcijama za praćenje aktivnosti i omogućuje korisnicima da prate svoj napredak u ostvarivanju svojih ciljeva za mršavljenjem.

Funkcija štoperice koju treba svaki sportista i svako ko brine o svome zdravlju ili ipak neko ko želi da zamjeni tradicionalni kuhinjski sat za svoje kulinarske radnje.

Sat je povezan preko Bluetooth-a sa vašim pametnim telefonom i omogućuje vam da primite obavijesti i pristupate drugim aplikacijama sa vašeg telefona.

Upozorenje na dolazne pozive sa vašeg telefona.

Funkcija koja omogućuje korisnicima da koriste sat kao daljinski upravljač za fotografiranje sa vašeg telefona.

Funkcija koja omogućuje korisnicima da postave alarm na satu.

Vodootporan na nivou IP67 što znači da može preživjeti u vodi do dubine od 1 metar za do 30 minuta.

Sat omogućuje korisnicima da primaju i pozivaju telefonske pozive direktno sa sata

Funkcija koja omogućuje korisnicima da prate svoj telefon i da ih sat upozori ako se telefon odvoji od sata.

Funkcija koja omogućuje korisnicima da prate prognozu vremena.

Funkcija koja omogućuje korisnicima da primaju obavijesti sa svojih aplikacija na satu.

Funkcija koja omogućuje ženama da prate svoj menstrualni ciklus i primaju podsjetnike za isti.

IZDVOJENO IZ “GARANCIJSKI USLOVI”

“Nakon svake kupovine EGER proizvoda potrebno je da ispunite garantni list na web stranici https://egerfit.com/garancija/ najdalje 15 dana nakon kupovine. Za proizvode za koje korisnici nisu registrovali garanciju u datom roku smatrat će se da ne podliježu garancijskim uslovima.”

“Ova garancija se ne primjenjuje: (a) na potrošne djelove, kao što su baterije ili zaštitne folije, koje su napravljene tako da se vremenom istroše, osim ako je kvar nastao zbog greške u materijalu ili izradi; (b) na estetska oštećenja uključujući ali ne ograničavajući se na ogrebotine, ulubljenja i polomljenu plastiku na portovima; (c) na štetu izazvanu korišćenjem sa drugim proizvodom; (d) na štetu izazvanu slučajno, pogrešnom upotrebom i primjenom, u kontaktu sa tečnošću (VODOM!), vatrom, u zemljotresu ili zbog drugih spoljnih faktora; (e) na štetu nastalu korišćenjem EGER proizvoda izvan smjernica koje je kompanija EGER objavila; (f) na štetu nastalu servisiranjem (uključujući nadogradnju i proširenja) koje je vršilo bilo koje lice osim predstavnika brenda EGER; (g) na EGER proizvod koji je mijenjan u cilju izmjene funkcionalnosti ili mogućnosti bez pisanog odobrenja brenda EGER; (h) na greške nastale redovnim habanjem ili na drugi način usled redovnog starenja EGER proizvoda, ili (i) ako je serijski broj uklonjen ili izbrisan sa EGER proizvoda.”

KAKO SE SPOJITI?

Kako biste spojili pametni sat sa vašim telefonom, potebno je skenirati QR kod sa ekrana vašeg sata kako biste skinuli aplikaciju. QR kod vas vodi na aplikaciju WearFit app i uz par klikova ste povezani sa vašim satom.
Alternativni linkovi za skidanje aplikacije:
AppStore: apps.apple.com/np/app/rdfit/id1493359248
Google: play.google.com/store/apps/details?id=com.rd.tengfei.bdnotification&hl=en&gl=US&pli=1

Eger Fit Circle Black

132.49 

NOVI Eger Fit Circle pametni sat sa ekranom od 1,39 inča i savršenim karakteristikama je namjenjen i za žene i muškarce.

Početkom nove godine stižu nam i novi modeli satova koje smo pažljivo odabrali samo za vas. Circle pametni sat visokih performansi sa Full touch displejem osmišljen je da zadovolji potrebe aktivnih i zdravstveno osviještenih pojedinaca ali i rekreativaca. Veliki displej omogućava jednostavnije korištenje uređaja i savršenstvo boja će učiniti vaš dan ljepšim. Baterija od 240 mAh će pružiti ugodno korištenje uređaja od 7 do 10 dana a u standby modu i do 30 dana. Također magnetni punjač olakšava i ubrzava punjenje. Ovaj pametni sat ima niz naprednih funkcija koje vam omogućavaju da pratite svoj fitness napredak, pratite vitalne znakove i ostanete povezani sa svojim pametnim telefonom.

Compare
Kategorija: Oznaka:

Opis

Smartwatch Eger Fit Circle novi pametni satovi za žene i muškarce u ponudi!

 • Poručite sat putem Viber broja telefona 062/913-189.
 • DOSTAVA je uključena u cijenu.
 • Plaćenje je po preuzimanju gotovinom.
 • Garancija 12 mjeseci internacionalna.
 • Uređaj se može povezati sa iPhone ili Android uređajima.

FUNKCIJE:

 1. Bluetooth pozivanje i prihvatanje poziva na satu (povezano sa BT pametnog telefona), imenik sa omiljenim kontaktima.
 2. Opcija “pronađi telefon” pomoću zvuka koji se reproducira na telefonu preko aplikacije na satu.
 3. Mjerenje tjelesne temperature, senzor otkucaja srca i krvnog pritiska.
 4. Aplikacija praćenja kretanja.
 5. SOS dugme i AI glasovni asistent.
 6. Praćenje nivoa kiseonika u krvi.
 7. Praćenje brzine otkucaja srca i krvnog pritiska.
 8. Višestruki prikazi sata, preuzimanje prikaza sata ili samostalno kreiranje izgleda pozadine sata.
 9. Višestruki sportski režimi, brojač koraka, potrošnja kalorija i udaljenost.
 10. Daljinsko upravljanje za fotografisanje i podsjetnik za unos vode.
 11. Štoperica, vrijeme, alarm i kalendar.
 12. Kontrola muzike, vremenska prognoza i podsjetnik za sjedenje i režim.
 13. Praćenje sna, upozorenja za pozive, obavijesti o porukama, itd.
 14. Sportovi – hodanje, trčanje, vožnja bicikla, košarka, nogomet, badminton, uže za preskakanje, stolni tenis, tenis, bejzbol, joga.

 

TEHNIČKE INFORMACIJE

 1. Kućište: Plastic PC ABS.
 2. Materijal: Plastic PC ABS Silikonski, silikonski remen sa metalnim kopčanjem.
 3. Aplikacija: FitCloudPro.
 4. Veličina zaslona: IPS 1,39 inča Full touch screen.
 5. Tip zaslona: Kaljeno staklo.
 6. Rezolucija: 360×360 px.
 7. Chipset: RTK 8763.
 8. Dodir: Da + 1 dugme.
 9. Povezivanje: Bluetooth 5.1.
 10. Vodootpornost: IP67.
 11. Baterija Litij-polimerska – kapacitet: 230 mAh.
 12. Vrijeme upotrebe (intenzivno): do 7-10 dana.
 13. Vrijeme upotrebe (stanje pripravnosti): do 30 dana.
 14. Vrsta punjenja: magnetna.

 

VIŠE O SATU!

NOVI Eger Fit Circle pametni satovi za žene i muškarce sa ekranom od 1,39 inča i savršenim karakteristikama je namjenjen i za žene i muškarce.

Početkom nove godine stižu nam i novi modeli satova koje smo pažljivo odabrali samo za vas. Circle pametni satovi su visokih performansi sa Full touch displejem osmišljen je da zadovolji potrebe aktivnih i zdravstveno osviještenih pojedinaca ali i rekreativaca. Veliki displej omogućava jednostavnije korištenje uređaja i savršenstvo boja će učiniti vaš dan ljepšim. Baterija od 240 mAh će pružiti ugodno korištenje uređaja od 7 do 10 dana a u standby modu i do 30 dana. Također magnetni punjač olakšava i ubrzava punjenje. Ovaj pametni sat ima niz naprednih funkcija koje vam omogućavaju da pratite svoj fitness napredak, pratite vitalne znakove i ostanete povezani sa svojim pametnim telefonom.

Jednostavnim povezivanjem s pametnim telefonom putem Bluetooth veze, Eger Fit Circle vam omogućava primanje obavijesti o pozivima, porukama i društvenim mrežama direktno na zaslonu. Baterija mu omogućava dugo trajanje rada, tako da se ne morate brinuti o čestom punjenju.

 

KAKO SE SPOJITI?

Vrlo jednostavno, potrebno je skenirati QR kod sa ekrana vašeg sata kako biste skinuli aplikaciju na mobilni uređaj. Kompatibilno sa IOS (Apple mobilnim uređajima) i Android mobilnim uređajima. QR kod vas vodi na aplikaciju i uz par klikova ste povezani sa vašim satom.

 

GARANCIJA 12 mjeseci.

U našoj trgovini vjerujemo u kvalitetu i izdržljivost naših proizvoda, stoga pružamo garanciju na sve što kupite kod nas. Svi naši proizvodi su pažljivo odabrani i provjereni prije nego što ih stavimo u ponudu, tako da smo sigurni da ćete biti zadovoljni svojom kupovinom. Garancija traje 12 mjeseci i štiti vas od eventualnih nedostataka ili kvarova. Ukoliko se bilo što dogodi s vašim proizvodom, jednostavno se obratite našem timu za podršku na mail ordersmania.reclamation@gmail.com i mi ćemo vam pružiti pomoć koja vam je potrebna. Vaše zadovoljstvo je naš prioritet, a naša garancija je dokaz naše predanosti kvaliteti i usluzi koju pružamo našim kupcima.

 

O BRENDU

Znate li od kada mislimo na vaše zdravlje? U pravo vrijeme prije 48 godina, na putu prema vašim zdravim navikama Eger Fit je stigao na novo područje gdje pronalazi upravo vas da vam pokloni trenutak pažnje. Sa pažljivo odabranom tehnologijom, jedinstvenim dizajnom i uvijek novim kreacijama koje pažljivo smišljamo kako bi zadovoljili vaše interese i potrebe, za vas proizvodimo pametne uređaje koji su vrlo brzo dostigli vrhunac kvaliteta na svjetskom tržištu i još se trudimo zadržati postojeću poziciju. Originalan dizajn i spoj unikatnih boja, ujedno i pametne tehnologije koja je odavno zamijenila tradicionalan način života, savremeni život je dobio novu dimenziju življenja uz pametne Eger Fit proizvode.

Eger satovi su nastali u skladu sa 21. vijekom kada je tehnološko i smart dostignuće na najvišem nivou obrade vremena. Inspirisani dvojakim djelovanjem, vremenom i tehnologijom, EGER vam predstavlja seriju pametnih satova koje imaju preformanse zavidne standardu tradicionalnih satova. Koristeći se vodootpornim zvučnicima visoke vrijednosti, zdravstvenog praćenja vašeg tijela, visoko integriranih dizajn čipova uz još nižu potrošnju energije pri radu senzora samo su neki od parametara koji naši satovi sada posjeduju.

¨Držite vrijeme u klinču!¨

Imamo vlastiti odjel za istraživanje i razvoj koji pomaže u razvoju i testiranju proizvoda, kao i prilagođenim OEM i ODM zahtjevima.

Naši proizvodi su prošli stroge EMC, RoHS, PAH, ftalate, LFGB i FCC testove. Certificirani smo po ISO9001 i završili smo BSCI audit kako bismo bili odgovorni za naše harmonično društvo. Naše proizvode ćete pronaći na tržištima Evrope, SAD-a, Južne Amerike i Azije.

NAPOMENA: I pored vrlo preciznih senzora ovaj uređaj nije zamjena za medicinske aparate!

Ocjene

Ovaj proizvod još nema recenzija

Be the first to review “Eger Fit Circle Black”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

X