Eger satovi su nastali u sladu sa 21. vijekom kada je tehnološko i smart dostignuće na najvišem nivou obrade vremena. Inspirisani dvojakim djelovanjem, vremenom i tehnologijom, EGER vam predstavlja seriju pametnih satova koje imaju preformanse zavidne standardu tradicionalnih satova. Koristeći se vodootpornim zvučnicima visoke vrijednosti, zdravstvenog praćenja vašeg tijela, visoko integriranih dizajn čipova uz još nižu potrošnju energije pri radu senzora samo su neki od parametara koji naši satovi sada posjeduju.

[rev_slider slidertitle=”EFER FIT KONG” alias=”home-1-1-1″]

EGER FIT KONG

Nastali u skladu sa 21. vijekom, inspirisani brzim načinom življenja i modernim vremenom EGER vam predstavlja seriju pametnih satova koje imaju preformanse zavidne standardu tradicionalnih satova. Uvjerite se u kvalitet spoja tradicije duge 48 godina i modernog dizajna.

Otkucaje srca možete mjeriti u bilo kojem trenutku te pratiti promjene uz pomoć aplikacije koje spašava izmjerene vrijednosti.

Funkcija mjerenja krvnog pritiska moguća je pomoću triaksijalni G-senzora novog izgleda koji duboko svijetli u infracrvenim led diodama koje prodiru u krvne žile u vašem zglobu, a fotodiode mjere količinu svjetlosti koja se odbija. KONG posjeduje najmoderniji triksijalni G-senzor koji mjeri brže od ostalih modela. Izmjerite svoj krvni pritisak u samo nekoliko sekundi i imajte važne podatke uvijek uz sebe.

Mjerenje saturacije ili zasićenosti krvi kisikom moguće je uz triksijalni G-senzor jako brzo! Uz najnoviju tehnologiju i napredne algoritme izračunava se boja vaše krvi što pokazuje na prisutnu količinu kiseonika u krvi. Sačuvajte parametre i imajte ih uvijek uz sebe.

Kvalitet sna svakog jutra možete pregledati i sačuvati vrijeme spavanja, kvalitete sna, faza u snu koji su mjerljivi uz pomoć parametara koji registruju Vaš način disanja.

NAPOMENA: I pored jako preciznih mjernih senzora sat nije zamjena za medicinske uređaje.

Evidencija dnevne aktivnosti ukoliko ste svjesni važnosti dnevnog kretanja a i želite bilježiti svaki svoj korak napretka, važno Vam je stanje vašeg organizma, čuvate svoje zdravlje i želite poboljšati kvalitet Vašeg života! Zabilježite broj potrošenih kalorija, broj koraka, udaljenost hoda i vrijeme aktivnosti.Pedometar ili brojanje koraka koji je aktivan sve vrijeme dok nosite sat, uz pomoć aplikacije možete pogledati ukupan broj koraka, vrijeme aktivnosti i hodanja, udaljenosti.

Sportski način rada za sve aktivne ljude! Najvažnija funkcija za sve sportiste sigurno će biti sportski način rada jer se možete odabrati više vježbi, bilo da ste u teretani, na plivanju, na jahanju ili raftingu! Nema granica uz EGER Fit KONG! Budite sigurni da će vrijeme vježbanja biti zabilježeno te utrošak kalorije tačno izmjeren u svakom načinu rada i bilo kojem sportu. Vježbajte bolje i dignite svoj trening na veći nivo.

Funkcija štoperice koju treba svaki sportista i svako ko brine o svome zdravlju ili ipak neko ko želi da zamjeni tradicionalni kuhinjski sat za svoje kulinarske radnje.

Pozivi Pozivaj i primaj pozive pomoću ovog pametnog sata

Jezici Višejezični – engleski, češki, španjolski, francuski, talijanski, japanski, korejski, portugalski, ruski, tajlandski, pojednostavljeni kineski, tradicionalni kineski

Kontrola glazbe pomoću bluetootha možete kontrolirati Vaš muzički meni na satu.

Ekran Novi 1.28 inčni IPS ekran visoke rezolucije daje zasićenost boja do 80% i čini sliku jasnijom i živopisnijom.

Funkcija podešavanja Sat nudi opciju izgleda brojčanika, pronalaženje vašeg mobilnog telefona, APP QR kod, postavke svjetline, podešavanje glasnoće, postavke vibracije, te vraćanje na tvorničke postavke.

Pronalaženje Vašeg telefona Sigurno ste bar jednom zakasnili negdje jer ste tražili svoj telefon. Uz pomoć funkcije pronalaska telefona, nema traženja!

Podsjetnik na poruku Otvorite podsjetnik na aplikaciji. Kada na telefonu postoje poruke kao što su chat poruke, poziv i SMS, na satu će se pojaviti odgovarajući upit. Na aplikaciji možete odabrati najčešće korištene ikone na telefonu kako bi bili obaviješteni o svakoj poruci, obavještenju ili pozivu koji dobijete i svaka od njih će se prikazati na vašem KONG pametnom satu.

Više funkcija Vaš sat posjeduje više funkcija kao što su: podsjetnik na sjedenje, podsjetnik za vodu, podsjetnik na propušten poziv, podsjetnik na budilicu, podsjetnik za punjenje itd.

Vodootporan Uz IP67 zaštitu vaš sat možete nositi i kada je kiša, uz svakodnevno pranje ruku nema potrebe skidati sat, tako da može zadovoljiti sve vaše dnevne potrebe vodootpornog nošenja bez izvrsnog trošenja.

Kvalitet sna svakog jutra možete pregledati i sačuvati vrijeme spavanja, kvalitete sna, faza u snu koji su mjerljivi uz pomoć parametara koji registruju Vaš način disanja.

NAPOMENA: Ne plivajte sa ovim pametnim satom. Također ne preporučuje se tuširanje sa satom. Ukoliko ste smočili sat, prije ponovnog stavljanja potrebno ga je detaljno osušiti.

IZDVOJENO IZ “GARANCIJSKI USLOVI”

“Nakon svake kupovine EGER proizvoda potrebno je da ispunite garantni list na web stranici https://egerfit.com/garancija/ najdalje 15 dana nakon kupovine. Za proizvode za koje korisnici nisu registrovali garanciju u datom roku smatrat će se da ne podliježu garancijskim uslovima.”

“Ova garancija se ne primjenjuje: (a) na potrošne djelove, kao što su baterije ili zaštitne folije, koje su napravljene tako da se vremenom istroše, osim ako je kvar nastao zbog greške u materijalu ili izradi; (b) na estetska oštećenja uključujući ali ne ograničavajući se na ogrebotine, ulubljenja i polomljenu plastiku na portovima; (c) na štetu izazvanu korišćenjem sa drugim proizvodom; (d) na štetu izazvanu slučajno, pogrešnom upotrebom i primjenom, u kontaktu sa tečnošću (VODOM!), vatrom, u zemljotresu ili zbog drugih spoljnih faktora; (e) na štetu nastalu korišćenjem EGER proizvoda izvan smjernica koje je kompanija EGER objavila; (f) na štetu nastalu servisiranjem (uključujući nadogradnju i proširenja) koje je vršilo bilo koje lice osim predstavnika brenda EGER; (g) na EGER proizvod koji je mijenjan u cilju izmjene funkcionalnosti ili mogućnosti bez pisanog odobrenja brenda EGER; (h) na greške nastale redovnim habanjem ili na drugi način usled redovnog starenja EGER proizvoda, ili (i) ako je serijski broj uklonjen ili izbrisan sa EGER proizvoda.”

KAKO SE SPOJITI?

Kako biste spojili pametni sat sa vašim telefonom, potebno je skenirati QR kod sa ekrana vašeg sata kako biste skinuli aplikaciju. QR kod vas vodi na aplikaciju Da Fit i uz par klikova ste povezani sa vašim satom.

šta drugi kažu o nama

RECENZIJE KUPACA

Akcija!

AKCIJSKA PONUDA

Ovaj proizvod trenutno je na akciji i možete ga poručiti odmah!

CIJENA SA DOSTAVOM

U cijenu naših proizvoda uračunata je i dostava na vašu adresu! Bez dodatnih troškova!

GARANCIJA

Uz svaki kupljeni artikal iz naše ponude ostvarujete granciju na proizvod.

POPUST NA ODABRANE ARTIKLE

Kupovinom pametnih EGER PROIZVODA ostvarujete popust na odabrane artikle!

Eger Fit Kong – Black

Original price was: 153.00 €.Current price is: 66.00 €.

Još jači, još bolji, prefinjeniji, namijenjen onima koji su iskusni u onom što rade. KONG nam ostavlja dojam moćnog sata sa kojim vrijeme staje. Sa kućištem koji ga čini jačim, senzorom otkucaja srca i krvnog pritiska, ruši predrasude na prvu i ide korak dalje u odnosu na ostale satove zahvaljujući svojoj jačini baterije od 400mAh koja može izdržati čak 30 dana dok je u stanju pripravnosti. Više sportova, više energije i više jezika razlikuje se od ostalih satova koji su mu blizu, jer Eger Fit KONG je za kraljeve sporta!

SKU: 3875001787765 Kategorija:

KAKO SE SPOJITI?

Kako biste spojili pametni sat sa vašim telefonom, potrebno je skenirati QR kod sa ekrana vašeg sata kako biste skinuli aplikaciju. QR kod vas vodi na aplikaciju DaFit i uz par klikova ste povezani sa vašim satom.

POZIVI:
Mogućnost pozivanja i zaprimanja poziva

SENZORI:
Triaksijalni G-senzor, Senzor otkucaja srca, Senzor krvnog tlaka, SP02 senzor kisika u krvi

FUNKCIJE
Informacije i upozorenja o pozivima, porukama i obavijestima (povezano s BT pametnim telefonom)
Upućivanje poziva (povezano na BT pametnog telefona)
EVIDENCIJA DNEVNE AKTIVNOSTI
brojač kalorija, koraci, udaljenost itd.
VIŠE SPORTOVA
hodanje, trčanje, biciklizam, konop, badminton, košarka, nogomet
KONTROLA GLAZBE
povezana na BT pametnog telefona

 

BATERIJA

Kapacitet: 400 mAh
Vrijeme upotrebe (intenzivno): do 15 dana
Vrijeme upotrebe (stanje pripravnosti): do 30 dana
Vrsta punjenja: magnetna

 

VIŠE FUNKCIJA

Podsjetnik na sjedilački način života
Monitor spavanja
Više ekrana (izmjenjivi)
Štoperica

Prikupljanje podataka

Tehničke informacije / Kućište: metalno, Silikonski remen (izmjenjiv 22 mm), Jezici: višejezični – engleski, češki, španjolski, francuski, talijanski, japanski, korejski, portugalski, ruski, tajlandski, pojednostavljeni kineski, tradicionalni kineski, APLIKACIJA: DaFit (Android / iOS), Veličina zaslona: 1,28 inča, Tip: IPS, Rezolucija: 240×240 px, Dodir: Da + 2 gumba, Kaljeno staklo, Čip: Realtek8762C, Flash memorija: 64Kb, Povezivanje: Bluetooth 5.0, Kompatibilni operativni sustav: Android 4.4 ili noviji, iOS 8.0 ili noviji, Kapacitet baterije: 400 mAh

NAPOMENA: I pored vrlo preciznih senzora ovaj uređaj nije zamjena za medicinske aparate!

IZDVOJENO IZ “GARANCIJSKI USLOVI”

“Nakon svake kupovine EGER proizvoda potrebno je da ispunite garantni list na web stranici https://egerfit.com/garancija/ najdalje 15 dana nakon kupovine. Za proizvode za koje korisnici nisu registrovali garanciju u datom roku smatrat će se da ne podliježu garancijskim uslovima.”

“Ova garancija se ne primjenjuje: (a) na potrošne djelove, kao što su baterije ili zaštitne folije, koje su napravljene tako da se vremenom istroše, osim ako je kvar nastao zbog greške u materijalu ili izradi; (b) na estetska oštećenja uključujući ali ne ograničavajući se na ogrebotine, ulubljenja i polomljenu plastiku na portovima; (c) na štetu izazvanu korišćenjem sa drugim proizvodom; (d) na štetu izazvanu slučajno, pogrešnom upotrebom i primjenom, u kontaktu sa tečnošću (VODOM!), vatrom, u zemljotresu ili zbog drugih spoljnih faktora; (e) na štetu nastalu korišćenjem EGER proizvoda izvan smjernica koje je kompanija EGER objavila; (f) na štetu nastalu servisiranjem (uključujući nadogradnju i proširenja) koje je vršilo bilo koje lice osim predstavnika brenda EGER; (g) na EGER proizvod koji je mijenjan u cilju izmjene funkcionalnosti ili mogućnosti bez pisanog odobrenja brenda EGER; (h) na greške nastale redovnim habanjem ili na drugi način usled redovnog starenja EGER proizvoda, ili (i) ako je serijski broj uklonjen ili izbrisan sa EGER proizvoda.”

Dodatne informacije

Dimenzije 268 × 10.8 cm

1 review for Eger Fit Kong – Black

 1. Damir Dervisic

  Ok

Add a review

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

EGER Fit Kong Pro

EGER Fit Kong Pro je sat koji pruža niz funkcija vezanih za zdravlje, sport i druge mogućnosti, a također dolazi sa specifikacijama koje su opisane u nastavku.

Zdravstvene funkcije:

 • Detekcija spavanja (vrijeme spavanja i kvaliteta sna)
 • Mjerenje pulsa
 • Mjerenje zasićenosti kisikom u krvi
 • Testiranje krvnog pritiska

Sportske funkcije:

 • Prikazivanje trenutnog vremena
 • Pedometar (brojač koraka)
 • Potrošnja kalorija
 • Pređena udaljenost
 • Više načina sportskih aktivnosti

Ostale funkcije:

 • Podsjetnik na pozive
 • Bluetooth pozivanje
 • Podsjetnik na SMS poruke
 • Podsjetnik na poruke trećih strana (sa višejezičnim obavještavanjem)
 • Podsjetnik na zadatke (upozorenje na duže sjedenje)

Specifikacije:

 • Baterija od 400mAh litij-polimera (s originalnim japanskim SEIKO Protect ic)
 • Vodootpornost prema standardu IP68
 • Čipset: RTL8763EWE
 • Ekran: 1,4-inčni AMOLED sa rezolucijom od 466*466 piksela
 • Materijal: Cink-legura+ABS
 • Naziv aplikacije: Fitcloudpro
X