EGER FIT F50

Saznajte kako da bezbolno spojite sport, stil i eleganciju sa naprednom tehnologijom pametnih satova! Predstavljamo vam najnovije u digitalnoj sofisticiranosti i modi, te vam predstavljamo pametni sat F50 Pro koji je idealan dodatak za svaku aktivnost, bez obzira jeste li u pokretu ili u svakodnevnom životu.

Eger Fit F50 pametni sat kompaktnog izgleda i jednostavnih linija. Sa odličnim procesorom i jakim performansama.

Specifikacije :

Kompatibilni sisitem : Android5.0+ & IOS 10.0+

CPU: HS6621 + 128MB

Veličina ekrana: 1.75”

Težina: 50g

Rezolucija: 320*385px

Ekran: IPS LCD full touch

Veličina narukvice: 220mm

Kapacitet baterije: 210mAh

Vodootporan:  IP67

Eger Fit F50 pametni sat kompaktnog izgleda i jednostavnih linija. Sa odličnim procesorom i jakim performansama.

Funkcija na Eger Fit F50 za praćenje otkucaja srca koristi optički senzor za mjerenje pulsa. Funkcija omogućuje korisnicima da prate svoj srčani ritam tijekom cijelog dana i prate promjene u istom.

Funkcija za mjerenje krvnog pritiska koristi optički senzor, te omogućuje korisnicima da mjere svoj krvni tlak i prate promjene u istom. Vrlo lako se mjeri gdje nakon toga dobijate rezultate koji će biti prikazani na vašem satu i aplikaciji.

Funkcija za mjerenje saturacije omogućuje korisnicima da prate razinu kisika u krvi i identificiraju eventualne probleme sa disanjem koristeći optički senzor.

Funkcija za praćenje kvalitete sna koristi senzore za praćenje pokreta tijela, te omogućuje korisnicima da prate svoj san i identificiraju eventualne probleme sa snom.

Funkcija Step Distance Tracker omogućuje korisnicima da prate udaljenost  i broj koraka koje su prešli. Funkcija se koristi zajedno sa pedometrom i omogućuje korisnicima da prate svoj napredak.

Funkcija multisport tracker omogućuje korisnicima da prate svoje aktivnosti različitih sportova, kao što su trčanje, biciklizam, plivanje i druge. Funkcija također omogućuje praćenje statistike i analizu napretka.

Funkcija Calorie Tracker omogućuje korisnicima da prate količinu kalorija koje su potrošili tijekom dana. Funkcija se koristi zajedno sa pedometrom i drugim funkcijama za praćenje aktivnosti i omogućuje korisnicima da prate svoj napredak u ostvarivanju svojih ciljeva za mršavljenjem.

Funkcija štoperice koju treba svaki sportista i svako ko brine o svome zdravlju ili ipak neko ko želi da zamjeni tradicionalni kuhinjski sat za svoje kulinarske radnje.

Ovaj pametni sat će te ostaviti oduševljenim nakon što ga upališ. Eger Fit F50 pametni sat kompaktnog izgleda i jednostavnih linija. Sa odličnim procesorom i jakim performansama. Ispunjava sve tvoje potrebe.

Sat je povezan preko Bluetooth-a sa vašim pametnim telefonom i omogućuje vam da primite obavijesti i pristupate drugim aplikacijama sa vašeg telefona.

Upozorenje na dolazne pozive sa vašeg telefona, te funkcija za snimanje poziva koja omogućuje korisnicima da zabilježe i prate svoje pozive. Funkcija omogućuje korisnicima da pregledaju svoje pozive po datumu, broju ili kontaktu, te da pregledaju dužinu svakog poziva. Pomoću ove funkcije korisnici mogu lakše pratiti i upravljati svojim pozivima, te ima mogućnost da snimaju pozive koji su važni za njih..

Funkcija koja omogućuje korisnicima da postave alarm na satu.

Vodootporan na nivou IP67 što znači da može preživjeti u vodi do dubine od 1 metar za do 30 minuta.

Funkcija koja omogućuje korisnicima da prate prognozu vremena.

Funkcija koja omogućuje korisnicima da primaju obavijesti sa svojih aplikacija na satu.

Sve funkcije ovog pametnog sata ga čine jednim od najboljih na tržištu. Eger Fit F50 pametni sat kompaktnog izgleda i jednostavnih linija. Sa odličnim procesorom i jakim performansama.

IZDVOJENO IZ “GARANCIJSKI USLOVI”

“Nakon svake kupovine EGER proizvoda potrebno je da ispunite garantni list na web stranici https://egerfit.com/garancija/ najdalje 15 dana nakon kupovine. Za proizvode za koje korisnici nisu registrovali garanciju u datom roku smatrat će se da ne podliježu garancijskim uslovima.”

“Ova garancija se ne primjenjuje: (a) na potrošne djelove, kao što su baterije ili zaštitne folije, koje su napravljene tako da se vremenom istroše, osim ako je kvar nastao zbog greške u materijalu ili izradi; (b) na estetska oštećenja uključujući ali ne ograničavajući se na ogrebotine, ulubljenja i polomljenu plastiku na portovima; (c) na štetu izazvanu korišćenjem sa drugim proizvodom; (d) na štetu izazvanu slučajno, pogrešnom upotrebom i primjenom, u kontaktu sa tečnošću (VODOM!), vatrom, u zemljotresu ili zbog drugih spoljnih faktora; (e) na štetu nastalu korišćenjem EGER proizvoda izvan smjernica koje je kompanija EGER objavila; (f) na štetu nastalu servisiranjem (uključujući nadogradnju i proširenja) koje je vršilo bilo koje lice osim predstavnika brenda EGER; (g) na EGER proizvod koji je mijenjan u cilju izmjene funkcionalnosti ili mogućnosti bez pisanog odobrenja brenda EGER; (h) na greške nastale redovnim habanjem ili na drugi način usled redovnog starenja EGER proizvoda, ili (i) ako je serijski broj uklonjen ili izbrisan sa EGER proizvoda.”

KAKO SE SPOJITI?

Kako biste spojili pametni sat sa vašim telefonom, potebno je skenirati QR kod sa ekrana vašeg sata kako biste skinuli aplikaciju. QR kod vas vodi na aplikaciju RDFit app i uz par klikova ste povezani sa vašim satom.
Alternativni linkovi za skidanje aplikacije:
AppStore: apps.apple.com/np/app/rdfit/id1493359248
Google:play.google.com/store/apps/details?id=com.rd.tengfei.bdnotification&hl=en&gl=US&pli=1

X