Nastali u skladu sa 21. vijekom, inspirisani brzim načinom življenja i modernim vremenom EGER vam predstavlja seriju pametnih satova koje imaju preformanse zavidne standardu tradicionalnih satova. Uvjerite se u kvalitet spoja tradicije duge 48 godina i modernog dizajna.

[rev_slider slidertitle=”EGER FIT F10″ alias=”home-1-1-1-1″]

EGER FIT F10

Sportskim dizajnom i elegantnim izgledom F10 PRO će Vašoj kolekciji satova dodati dašak svježine vremena. Uz njegove nevjerovatne sposobnosti očitavanja mjerenja krvog pritiska, saturacije, otkucaja srca – sve to imate na dohvat ruke i lagano nošenje jer sat teži samo 50 grama. Njegova jednostavnost i inovativnost je ono što ga čini drugačijim.

Otkucaje srca možete mjeriti u bilo kojem trenutku uz pomoć F10 PRO koji prati vaše stanje srca.

Funkcija mjerenja krvnog pritiska moguća je pomoću senzora novog izgleda koji duboko svijetli u infracrvenim led diodama koje prodiru u krvne žile u vašem zglobu, a fotodiode mjere količinu svjetlosti koja se odbija. Ti napredni algoritmi izračunavaju boju vaše krvi što pokazuje na prisutnu količinu kiseonika u krvi. Vrlo lako se mjeri gdje nakon toga dobijate rezultate koji će biti prikazani na vašem satu i aplikaciji.

Mjerenje saturacije ili zasićenosti krvi kisikom moguće je uz moderne F10 PRO senzore u samo par sekundi.

Kvalitet sna svakog jutra možete pregledati i sačuvati vrijeme spavanja, kvalitete sna, faza u snu koji su mjerljivi uz pomoć parametara koji registruju Vaš način disanja.

Tjelesna temperatura vašeg tijela se može izmjeriti u samo par sekundi uz pomoć termometra na zaprešću. Pratite promjene temperature

NAPOMENA: I pored jako preciznih mjernih senzora sat nije zamjena za medicinske uređaje.

Pedometar ili brojanje koraka koji je aktivan sve vrijeme dok nosite sat, uz pomoć aplikacije možete pogledati ukupan broj koraka, vrijeme aktivnosti i hodanja, udaljenosti, kao i utrošene kalorije prilikom aktivnosti

Sportski način rada u koji spadaju trčanje, biciklizam, badminton, nogomet i drugi sportski načini. Uz F10 PRO možete biti sigurni da će vrijeme vježbanja biti zabilježeno te utrošak kalorije tačno izmjeren u svakom modusu. Vježbajte bolje i dignite svoj trening na veći nivo uz mjerenje ovih parametara.

Funkcija štoperice koju treba svaki sportista i svako ko brine o svome zdravlju ili ipak neko ko želi da zamjeni tradicionalni kuhinjski sat za svoje kulinarske radnje. 

Pozivi Ukoliko želite uputiti poziv unesite broj u birač i pritisnite ikonu za poziv. Za par sekundi vaš sat će ostvariti poziv sa kontaktom koju ste pozvali.

Kontakti Vaši kontakti mogu biti prisutni na vašem pametnom satu tako što ćete sinkronizovati kontakte u aplikaciji kako bi vam biranje drage osobe bilo pri ruci.

Vrijeme na satu Povezivanjem sata sa aplikacijom putem bluetootha, vrijeme se automatski prebacuje sa uređaja na sat. 

Odaberite pozadinu Ukoliko želite odabrati pozadinu na stranici uređaja i uspješno učitati pozadinu koja se sinkronizuje i prikazuje na vašoj početnoj strani sata, potrebno je odabrati pozadinu na vašem uređaju kako bi se pozadina učitala na vašem satu. Kako vaš dan ne bi izgledao uvijek isti, F10 nudi mnogo pozadina koje možete mijenjati svaki dan u skladu sa vašim raspoloženjem ili odaberite bio koju fotografiju iz Vaše galerije.

Igrajte igrice Popunite Vaše slobodno vrijeme uz igre koje nudi F10 i takmičite se sa svojim prijateljima za veći rekord!

Ekran Novi 1.75 inčni IPS ekran visoke rezolucije daje zasićenost boja do 80% i čini sliku jasnijom i živopisnijom.

Snimite fotografiju Za snimanje fotografija odaberite aplikaciju na satu i protresite vaš sat i automatski će se prikazati slika na vašem uređaju koju ste izradili.

Funkcija podešavanja Sat nudi opciju izgleda brojčanika, pronalaženje vašeg mobilnog telefona, APP QR kod, postavke svjetline, podešavanje glasnoće, postavke vibracije, te vraćanje na tvorničke postavke.

Pronalaženje Vašeg telefona Sigurno ste bar jednom zakasnili negdje jer ste tražili svoj telefon. Uz pomoć F10 sata i funkcije pronalaska telefona, nema traženja!

Podsjetnik na poruku Otvorite podsjetnik na aplikaciji. Kada na telefonu postoje poruke kao što su chat poruke, poziv i SMS, na satu će se pojaviti odgovarajući upit. Na aplikaciji možete odabrati najčešće korištene ikone na telefonu kako bi bili obaviješteni o svakoj poruci, obavještenju ili pozivu koji dobijete i svaka od njih će se prikazati na vašem F10 pametnom satu.

Više funkcija Vaš sat posjeduje više funkcija kao što su: podsjetnik na sjedenje, podsjetnik za vodu, podsjetnik na propušten poziv, podsjetnik na budilicu, podsjetnik za punjenje itd.

Vodootporan Uz IP67 zaštitu vaš sat možete nositi i kada je kiša, uz svakodnevno pranje ruku nema potrebe skidati sat, tako da može zadovoljiti sve vaše dnevne potrebe vodootpornog nošenja.

NAPOMENA: Ne plivajte sa ovim pametnim satom. Također ne preporučuje se tuširanje sa satom. Ukoliko ste smočili sat, prije ponovnog stavljanja potrebno ga je detaljno osušiti.

 

IZDVOJENO IZ “GARANCIJSKI USLOVI”

“Nakon svake kupovine EGER proizvoda potrebno je da ispunite garantni list na web stranici https://egerfit.com/garancija/ najdalje 15 dana nakon kupovine. Za proizvode za koje korisnici nisu registrovali garanciju u datom roku smatrat će se da ne podliježu garancijskim uslovima.”

“Ova garancija se ne primjenjuje: (a) na potrošne djelove, kao što su baterije ili zaštitne folije, koje su napravljene tako da se vremenom istroše, osim ako je kvar nastao zbog greške u materijalu ili izradi; (b) na estetska oštećenja uključujući ali ne ograničavajući se na ogrebotine, ulubljenja i polomljenu plastiku na portovima; (c) na štetu izazvanu korišćenjem sa drugim proizvodom; (d) na štetu izazvanu slučajno, pogrešnom upotrebom i primjenom, u kontaktu sa tečnošću (VODOM!), vatrom, u zemljotresu ili zbog drugih spoljnih faktora; (e) na štetu nastalu korišćenjem EGER proizvoda izvan smjernica koje je kompanija EGER objavila; (f) na štetu nastalu servisiranjem (uključujući nadogradnju i proširenja) koje je vršilo bilo koje lice osim predstavnika brenda EGER; (g) na EGER proizvod koji je mijenjan u cilju izmjene funkcionalnosti ili mogućnosti bez pisanog odobrenja brenda EGER; (h) na greške nastale redovnim habanjem ili na drugi način usled redovnog starenja EGER proizvoda, ili (i) ako je serijski broj uklonjen ili izbrisan sa EGER proizvoda.”

KAKO SE SPOJITI?

Kako biste spojili pametni sat sa vašim telefonom, potebno je skenirati QR kod sa ekrana vašeg sata kako biste skinuli aplikaciju. QR kod vas vodi na aplikaciju M2wear i uz par klikova ste povezani sa vašim satom.

šta drugi kažu o nama

RECENZIJE KUPACA

X