Nastali u skladu sa 21. vijekom, inspirisani brzim načinom življenja i modernim vremenom EGER vam predstavlja seriju pametnih satova koje imaju preformanse zavidne standardu tradicionalnih satova. Uvjerite se u kvalitet spoja tradicije duge 48 godina i modernog dizajna.

[rev_slider slidertitle=”EGER FIT PRO” alias=”home-1″]

EGER FIT PRO

EGER FIT PRO spreman je za svaki izazov koji mu spremate. Opremljen je najboljom senzor tehnologijom koja vas prati u stopu. Uz pomoć 24 sportska modula, statistike, zabilježavanja aktivnosti ispratiti će i one sa najaktivnije. Ostvarite ciljeve koje ste prethodno postavili u aplikaciji, bilježite svoj svaki korak napretka i budite uvijek u pokretu i bez brige; u teretani, na trčanju, jahanju ili planinarenju bez brige jer EGER Fit PRO Vaš neće iznevjeriti ni u jednim vremenskim uslovima. Budi korak ispred svih, digni svoj životni stil na veći nivo i budi PRO!

Statistika spavanja omogućava Vam prikaz faza dubokog sna, faze laganog sna, faze mirovanja i automatski bilježi vrijeme sna u toku noći.  U samoj aplikaciji imate mogućnost pregleda informacija koje je vaš pametni sat zabilježio tokom noći. Ukoliko želite da ostvarite svoj energetski maksimum u toku dana, bilježite i regulišite svoje vrijeme ustajanja i spavanja.

Funkcija mjerenja krvnog pritiska ovaj sat stavlja u fokus Vaše zdravstveno stanje i važnost svakodnevnih aktivnosti i njihov uticaj na stanje organizma. Zbog toga EGER Fit PRO je opremljen sa najnovijom tehnologijom senzora koja će ispratiti i one najaktivnije. Rednovno mjerenje krvog pritiska te analiza dobivenih vrijednosti može sačuvati Vaše zdravlje, ukazati Vam na promjene na Vašem organizmu. Osluškujući svoje tijelo dovedite svoje vježbe do maksimuma. Funkcija mjerenja krvnog pritiska u samo nekoliko sekundi moguća je pomoću senzora novog izgleda koji duboko svijetli u infracrvenim led diodama koje prodiru u krvne žile u vašem zglobu, a fotodiode mjere količinu svjetlosti koja se odbija. Ti napredni algoritmi izračunavaju boju vaše krvi što pokazuje na prisutnu količinu kiseonika u krvi. Vrlo lako se mjeri gdje nakon toga dobijate rezultate koji će biti prikazani na vašem satu i aplikaciji.

Mjerenje saturacije moguće je uz napredne tehnologije EGER Fit PRO senzora. Napredni algoritmi izračunavaju boju vaše krvi što pokazuje na prisutnu količinu kiseonika u krvi. Vrlo lako se mjeri gdje nakon toga dobijate rezultate koji će biti prikazani na vašem satu i aplikaciji.

Tjelesna temperatura vašeg tijela se može izmjeriti u samo par sekundi uz pomoć termometra na zaprešću. Pratite promjene temperature koji ostaju zabilježeni u aplikaciji.

NAPOMENA: I pored jako preciznih mjernih senzora sat nije zamjena za medicinske

Sportski modovi EGER Fit PRO namjenjen je za prave sportiste i profesionalce. Uz 24 sportska moda zadovoljiće i one najaktivnije – može biti Vaš partner bilo da ste na planinarenju, skijanju ili jahanju! Sve podatke koje želite zabilježiti imajte na jednom mjestu – vrijeme aktivnosti, pređenu udaljenost ili broj potrošenih kalorija. U kombinaciji sa štopericom, pedometrom i ostalim funkcijama koje mjeri EGER Fit PRO nema propuštenih parametara!

Pedometar koji je aktivan sve dok nosite sat na zaprešću – čak i bez Vašeg aktiviranja.

Postavljanje cilja kao što su broj koraka, udaljenost ili broj potrošenih kalorija u toku aktivnosti. Lako je ostvariti svoje ciljeve uz podsjećanje.

Podsjetnik za sjedenje koji će Vas obavjestiti ukoliko ste dugo neaktivni. Ukoliko radite kancelarijski posao ili jednostavno želite da ostanete aktivni u toku dana – ovaj podsjetnik će Vas poslužiti.

Podsjetnik za vodu ostanite hidrirani!

Alarm ukoliko zaboravite staviti svoj telefon na punjenje prije spavanja – nema brige! Uz pomoć alarma koji uključuje vibraciju sigurno nećete prestavati posao ili školu.

Izgled brojčanika moguće je promjeniti i bez povezivanja sa telefonom. Bilo da želite promjeniti pozadinu ili izgled brojčanika – dovoljno je samo da dodirnete ekran. EGER Fit PRO ima mnogo opcija i izgleda brojčanika između kojih možete birati i koji će se uklopiti uz svaki outfit. 

Prognoza vremena bit će prikazana sa opštim informacijama o kvaliteti zraka, minimalne i maksimalne temperature. Daje mogućnost pregleda vremenske prognoze u naredna 3 dana.

Poruke pametni sat daje mogućnost pregleda poruka i obavijesti isključivo ako na aplikaciji označite ikone od kojih želite da vam stižu informacije. To mogu biti najčešće korištene aplikacije kao što su: Facebook, Viber, WhatsApp, Instagram i druge.

Muzički meni daje kontrolu nad glazbom. Želite prebaciti pjesmu ili slušati prethodnu, ili ipak želite zaustaviti reprodukciju – vaš pametni sat to radi uz jedan klik.

Štoperica ukoliko se bavite nekim sportom ili ipak trebate izmjeriti vrijeme urađenog posla, uđite u štopericu je i počnite mjeriti vrijeme.

Potražite mobilni telefon kliknite na ikonu izgleda za mobilni telefon i nazovite mobilni telefon kako biste ga potražili.

Postavke sata mogu se koristiti za promjenu biranja, prilagoditi svjetlinu, pogledati sat informacije, isključivanje, ponovno pokretanje i vraćanje na tvornčke postavke.

Telefonski podsjetnik koji radi nakon povezivanja uređaja i aplikacije, telefonskim pozivom sat će Vas obavjestiti o podjetnicima koje postavite.

Podsjetnik za punjenje će Vas obavjestiti kada se baterija na satu skoro ispraznila, podsjtit će vas da ga trebate napuniti. Može se pohvaliti da ima jako izdržljivu bateriju čak i do 25 dana.

Vodootpornost pametni sat Eger Fit PRO je vodootporan, što znači da ga slobodno možete nositi na kiši, čak se suprotstavlja znojenju na treningu.

Alarm putem aplikacije možete dodavati i postavljati vrijeme alarma, sinkronizirajte sat za prikaz vremena, te uključivanje i isključivanje alarma.

NAPOMENA: Ne plivajte sa ovim pametnim satom. Također ne preporučuje se tuširanje sa satom. Ukoliko ste smočili sat, prije ponovnog stavljanja potrebno ga je detaljno osušiti.

IZDVOJENO IZ “GARANCIJSKI USLOVI”

“Nakon svake kupovine EGER proizvoda potrebno je da ispunite garantni list na web stranici https://egerfit.com/garancija/ najdalje 15 dana nakon kupovine. Za proizvode za koje korisnici nisu registrovali garanciju u datom roku smatrat će se da ne podliježu garancijskim uslovima.”

“Ova garancija se ne primjenjuje: (a) na potrošne djelove, kao što su baterije ili zaštitne folije, koje su napravljene tako da se vremenom istroše, osim ako je kvar nastao zbog greške u materijalu ili izradi; (b) na estetska oštećenja uključujući ali ne ograničavajući se na ogrebotine, ulubljenja i polomljenu plastiku na portovima; (c) na štetu izazvanu korišćenjem sa drugim proizvodom; (d) na štetu izazvanu slučajno, pogrešnom upotrebom i primjenom, u kontaktu sa tečnošću (VODOM!), vatrom, u zemljotresu ili zbog drugih spoljnih faktora; (e) na štetu nastalu korišćenjem EGER proizvoda izvan smjernica koje je kompanija EGER objavila; (f) na štetu nastalu servisiranjem (uključujući nadogradnju i proširenja) koje je vršilo bilo koje lice osim predstavnika brenda EGER; (g) na EGER proizvod koji je mijenjan u cilju izmjene funkcionalnosti ili mogućnosti bez pisanog odobrenja brenda EGER; (h) na greške nastale redovnim habanjem ili na drugi način usled redovnog starenja EGER proizvoda, ili (i) ako je serijski broj uklonjen ili izbrisan sa EGER proizvoda.”

KAKO SE SPOJITI?

Kako biste spojili pametni sat sa vašim telefonom, potebno je skenirati QR kod sa ekrana vašeg sata kako biste skinuli aplikaciju. QR kod vas vodi na aplikaciju Glory Fit i uz par klikova ste povezani sa vašim satom.

šta drugi kažu o nama

RECENZIJE KUPACA

AKCIJSKA PONUDA

Ovaj proizvod trenutno je na akciji i možete ga poručiti odmah!

CIJENA SA DOSTAVOM

U cijenu naših proizvoda uračunata je i dostava na vašu adresu! Bez dodatnih troškova!

GARANCIJA

Uz svaki kupljeni artikal iz naše ponude ostvarujete granciju na proizvod.

POPUST NA ODABRANE ARTIKLE

Kupovinom pametnih EGER PROIZVODA ostvarujete popust na odabrane artikle!

Eger Fit Pro

110.00 

Naš EGER FIT PRO spreman je za svaki izazov koji mu spremate. Opremljen je najboljnom senzor tehnologijom koja vas prati u stopu. Od sportskih modova sa 24 načina bavljenja aktivnošću, statistike i načina vašeg spavanja i mirovanja, primanja obavijesti poruka i poziva do ostvarenja vaših aktivnih ciljeva koje ste prethodno postavili. Eger Fit PRO brine o vašem zdravlju jer mjeri vaše otkucaje srca, krvni pritisak i prisutnost kisika u krvi. Također, ukoliko predugo sjedite sat će vam dati opomenu kako biste se više kretali i bili zdraviji i aktivniji tokom dana. Ništa nije teško uz naš pametni sat PRO jer će raditi i ukoliko ga pokavasite ili u nekom nevremenu pokisnete. Od toga i naziv PRO jer „misli drugačije“!

Nema na zalihi

SKU: 3875001787772 Kategorija:

 KAKO SE SPOJITI?

Kako biste spojili pametni sat sa vašim telefonom, potebno je skenirati QR kod sa ekrana vašeg sata kako biste skinuli aplikaciju. QR kod vas vodi na aplikaciju GloryFit APP i uz par klikova ste povezani sa vašim satom.


SPORTSKI MOD

Može prikazati do 24 sportskih modova gdje prikazuje odgovarajuće podatke: otkucaj srca, temperatura i brzina pri kretanju. Svakako uz to možete pauzirati ili zaustaviti vrijeme kretanja. Uz Eger Fit PRO prati svoje korake!

STATISTIKA SPAVANJA

Omogućava prikaz vašeg stanja mirovanja putem aplikacije, te automatski bilježi vrijeme vašeg ukupnog sna tokom noći, kao i to da li ste imali duboki san ili lagan. U samoj aplikaciji imate mogućnost pregleda informacija koje je vaš pametni sat zabilježio tokom noći.

OTKUCAJI SRCA, KRVNI PRITISAK, KISIK KROZ SAT , KRV

Stanje vašeg krvnog pritiska sat može zabilježili bez problema, jer vodi računa o vašem zdravlju.

IZGLED BROJČANIKA

Bogat i lijep brojčanik promijenite ga na pozadini. Nije potrebno povezivanje telefonom kako biste promijenili pozadinu, dovoljno je da dodirnete ekran kako biste promijenili brojčanik.

INFORMACIJE O VREMENU

Trenutna prognoza vremena bit će prikazana sa opštim informacijama o kaliteti zraka, minimalne i maksimalne temperature. Daje mogućnost pregleda vremenske prognoze u naredna 3 dana.

PORUKE

Pametni sat daje mogućnost pregleda poruka i obavijesti isključivo ako na aplikaciji označite ikone od kojih želite da vam stižu informacije. To mogu biti najčešće korištene aplikacije kao što su: Facebook, Viber, WhatsApp, Instagram i druge.

REPRODUCIRAJ GLAZBU

Daje kontrolu nad glazbom. Želite prebaciti pjesmu ili slušati prethodnu, ili ipak želite zaustaviti reprodukciju – vaš pametni sat to radi uz jedan klik.

ŠTOPERICA

Ukoliko se bavite nekim sportom ili ipak trebate izmjeriti vrijeme urađenog posla, uđite  u štopericu je i počnite mjeriti vrijeme.

POTRAŽITE MOBILNI TELEFON

Kliknite na ikonu izgleda za mobilni telefon i nazovite mobilni telefon kako biste ga potražili.

POSTAVKE

Postavke sata mogu se koristiti za promjenu biranja, prilagoditi svjetlinu, pogledati sat informacije, isključivanje, ponovno pokretanje i vraćanje na tvornčke postavke.

OSTVARENI CILJ

Ciljni broj koraka može se prilagoditi na aplikaciji. Ako ukupan broj koraka za dan premašuje ciljni broj koraka, sat će vas podsjetiti.

TELEFONSKI PODSJETNIK

Nakon povezivanja uređaja i aplikacije, telefonskim pozivom sat će vas obavijestiti.

PODSJETNIK ZA SJEDENJE

Omogući sjedeći podsjetnik putem mobilne aplikacije. Možete postaviti razdoblje opomene, i sat će vas podsjetiti da ustanete i krećete na vrijeme.

SLABA BATERIJA

Kada se vaša baterija na satu skoro ispraznila, podsjtit će vas da ga trebate napuniti. Može se pohvaliti da ima jako izdržljivu bateriju čak i do 25 dana.

ALARM

Putem aplikacije možete dodavati i postavljati vrijeme alarma, sinkronizirajte sat za prikaz vremena, te uključivanje i isključivanje alarma.

Vaš pametni sat Eger Fit PRO je vodootporan, što znači da ga slobodno možete nositi na kiši, čak se suprotstavlja znojenju na treningu.

NAPOMENA: Ne plivajte sa ovim pametnim satom. Također ne preporučuje se tuširanje sa satom. Nošenjem sata 7 dana vašoj koži ne daje da diše. Ukoliko ste smočili sat, prije ponovnog stavljanja potrebno ga je detaljno osušiti.

TEHNIČKE INFORMACIJE

Dimenzije sata: 46*46*11mm

Težina: 24,2gr

Boje: Crna

Parametar hardvera: RTK 8762C

Aplikacija: Gloryfit

Sistem: Android 4.4, IOS 9.0+

Memorija: RAM:160K  ROM:384KB    FLASH: 64Mbit

Veličina ekrana: 1.28inc

Rezolucija: 240*240 IPS

Ekran: Full Touch

BT: BT5.0

Senor: da VC11

Baterija: 200mAh, USB punjenje

Vodootporan: IP67

Vrijeme punjenja: 2 sata

Materijal: Legura cinka + kaljeno staklo, narukvica: silikon

NAPOMENA: I pored vrlo preciznih senzora ovaj uređaj nije zamjena za medicinske aparate!

IZDVOJENO IZ “GARANCIJSKI USLOVI”

“Nakon svake kupovine EGER proizvoda potrebno je da ispunite garantni list na web stranici https://egerfit.com/garancija/ najdalje 15 dana nakon kupovine. Za proizvode za koje korisnici nisu registrovali garanciju u datom roku smatrat će se da ne podliježu garancijskim uslovima.”

“Ova garancija se ne primjenjuje: (a) na potrošne djelove, kao što su baterije ili zaštitne folije, koje su napravljene tako da se vremenom istroše, osim ako je kvar nastao zbog greške u materijalu ili izradi; (b) na estetska oštećenja uključujući ali ne ograničavajući se na ogrebotine, ulubljenja i polomljenu plastiku na portovima; (c) na štetu izazvanu korišćenjem sa drugim proizvodom; (d) na štetu izazvanu slučajno, pogrešnom upotrebom i primjenom, u kontaktu sa tečnošću (VODOM!), vatrom, u zemljotresu ili zbog drugih spoljnih faktora; (e) na štetu nastalu korišćenjem EGER proizvoda izvan smjernica koje je kompanija EGER objavila; (f) na štetu nastalu servisiranjem (uključujući nadogradnju i proširenja) koje je vršilo bilo koje lice osim predstavnika brenda EGER; (g) na EGER proizvod koji je mijenjan u cilju izmjene funkcionalnosti ili mogućnosti bez pisanog odobrenja brenda EGER; (h) na greške nastale redovnim habanjem ili na drugi način usled redovnog starenja EGER proizvoda, ili (i) ako je serijski broj uklonjen ili izbrisan sa EGER proizvoda.”

Dodatne informacije

Težina 24.2 kg
Dimenzije 263 × 23 × 11 cm

Ocjene

Ovaj proizvod još nema recenzija

Be the first to review “Eger Fit Pro”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

X