Transformirajte svoj dom uz Eger pametne uređaje – Povećajte udobnost i kontrolu

Eger, vodeća kompanija na tržištu pametnih uređaja, pruža inovativna rješenja koja transformiraju vaš dom u pametni prostor. S više od 5 godina iskustva, Eger nudi visokokvalitetne pametne proizvode, uključujući pametne kamere, pametne utičnice i pametne kamera sijalice, koji omogućavaju korisnicima potpunu kontrolu nad svojim domom putem praktične aplikacije.

  1. Pametna kamera:

Eger pametna kamera revolucionarno povezuje vaš dom s vašim pametnim telefonom putem intuitivne aplikacije. Ova visokokvalitetna kamera omogućava vam nadzor u stvarnom vremenu, snimanje videozapisa i čak dvosmjernu komunikaciju. Sa svojim naprednim značajkama, Eger pametna kamera pruža osjećaj sigurnosti i kontrole, čineći vaš dom još pametnijim.

Više detalja pogledajte na linku.

  1. Pametna utičnica:

Jednostavno upravljajte električnim uređajima u svom domu pomoću Eger pametne utičnice. Integrirana s aplikacijom, ova pametna utičnica omogućava daljinsko upravljanje, planiranje vremena rada uređaja i praćenje potrošnje energije. Smanjite troškove i povećajte energetsku efikasnost uz Eger pametnu utičnicu.

Više detalja pogledajte na linku.

  1. Pametna kamera sijalica:

Eger pametna kamera sijalica spojila je najnoviju tehnologiju sa svakodnevnim potrebama. Kontrolirajte osvjetljenje u svom domu putem aplikacije, prilagodite boje i uživajte u personaliziranom ambijentu. Dodatno, integrirana kamera pruža dodatni sloj sigurnosti, omogućavajući vam da pratite događaje u vašem prostoru u stvarnom vremenu.

Više detalja pogledajte na linku.

GARANCIJA

IZDVOJENO IZ “GARANCIJSKI USLOVI”

“Nakon svake kupovine EGER proizvoda potrebno je da ispunite garantni list na web stranici https://egerfit.com/garancija/ najdalje 15 dana nakon kupovine. Za proizvode za koje korisnici nisu registrovali garanciju u datom roku smatrat će se da ne podliježu garancijskim uslovima.”

“Ova garancija se ne primjenjuje: (a) na potrošne djelove, kao što su baterije ili zaštitne folije, koje su napravljene tako da se vremenom istroše, osim ako je kvar nastao zbog greške u materijalu ili izradi; (b) na estetska oštećenja uključujući ali ne ograničavajući se na ogrebotine, ulubljenja i polomljenu plastiku na portovima; (c) na štetu izazvanu korišćenjem sa drugim proizvodom; (d) na štetu izazvanu slučajno, pogrešnom upotrebom i primjenom, u kontaktu sa tečnošću (VODOM!), vatrom, u zemljotresu ili zbog drugih spoljnih faktora; (e) na štetu nastalu korišćenjem EGER proizvoda izvan smjernica koje je kompanija EGER objavila; (f) na štetu nastalu servisiranjem (uključujući nadogradnju i proširenja) koje je vršilo bilo koje lice osim predstavnika brenda EGER; (g) na EGER proizvod koji je mijenjan u cilju izmjene funkcionalnosti ili mogućnosti bez pisanog odobrenja brenda EGER; (h) na greške nastale redovnim habanjem ili na drugi način usled redovnog starenja EGER proizvoda, ili (i) ako je serijski broj uklonjen ili izbrisan sa EGER proizvoda.”

[/vc_column][/vc_row]
X