Za BiH ADTEXO d.o.o., za Srbiju ADTEXO Priboj d.o.o., za EU ADTEXO Europe d.o.o. (u daljem tekstu ADTEXO Group) je posvećen zaštiti svih ličnih informacija koje Vi, kao posjetilac naše web stranice, možete da date. Vjerujemo da je važno za vas da znate kako se odnosimo sa vašim informacijama koje ostavljate ovdje i koje mi možemo dobiti sa naše web stranice. Molimo vas da pročitate cijelu Politiku privatnosti prije korištenja ili podnošenja informacija na ovu stranicu.

 

Ko smo
ADTEXO Group je zastupnik brenda EGER Fit koji posluje na stranici www.egerfit.com

Koje lične podatke skupljamo i zašto
ADTEXO Group prikuplja vaše podatke u svrhu pružanja usluga ponuđenih na stranici, kao što su: kupovina proizvoda putem stranice, praćenje porudžbine i direktni marketing (slanje newsletter-a, SMS-a ili poziva).

Dva osnovna načila na koja prikupljamo vaše podatke: 1) prilikom kupovine naših proizvoda, 2) učešćem u EGER Fit nagradnim igrama, 3) registracijom računa na site-u, 4) registracijom garancije putem našeg site-a.

Prilikom kupovine proizvoda na našoj stranici, bez obzira da li posedujete nalog ili ne, prikupljamo vaše podatke kao što su: ime, prezime, e-mail adresa, broja telefona, poštanska i/ili druga adresu za vršenje plaćanja i dostave, podaci o načinu plaćanja  i drugi podaci potrebni za dostavu naših proizvoda. Pored navedenih podataka, možemo prikupljati i druge podatke, poput posebnih zahtjeva koje ste naveli prilikom sačinjavanja narudžbe. Ovi podaci će nam omogućiti da obradimo vašu narudžbu, dostavimo vam željene proizvode ili da vam asistiramo u pogledu bilo koje narudžbe ili reklamacije koju izjavite.

ADTEXO Group se obavezuje i garanctuje da će u svakom konkretnom slučaju vaše lične podatke obrađivati savjesno i pošteno, uz primjenu odgovarajućih mjera zaštite u cilju sprečavanja neovlašćenog korištenja i zloupotrebe vaših ličnih podataka, a u svemu u skladu sa aktuelnih zakonskim propisima. Vaši lični podaci će se obrađivati do prijema obaveštenja da ne želite da se vaši podaci obrađuju, odnosno do prijema obavještenja da ne želite da primate poruke.

Ukoliko nije drugačije navedeno, možemo koristiti Vaše podatke da poboljšamo sadržaj naše web stranice, prilagodimo stranicu prema Vašim željama i potrebama, kominiciramo sa Vama, za marketinške i istraživačke svrhe i svrhe navedene u ovoj Politici privatnosti.

Podaci o domenama koje sakupljamo ne koristimo da Vas lično identifikujemo nego da mjerimo broj posjeta, prosječno vrijeme provedeno na stranici, najpregledanije vijesti i slično. Te podatke koristimo da mjerimo upotrebu i poboljšamo sadržaj stranice.

Ne dijelimo, ne prodajemo niti dajemo Vaše lične podatke trećim stranama za marketinšku upotrebu. Nećemo objaviti Vaše podatke osim ako Vi to ne želite, ili ako to zakon zahtijeva od nas.

Poduzimamo adekvatne mjere sigurnosti da zaštitimo Vaše podatke u tehničkom i organizacijskom smislu. Naše osoblje je posvećeno usklađivanju sa zaštitom podataka. Naši pružaoci usluga koji su odgovorni za procesiranje podataka i posvećeni zaštiti podataka, pažljivo su izabrani.

Komentari
Komentari koje ostavite povezane sa našim proizvodima ili uslugama su javni, te će zbog vjerodostojnosti i relevantnosti vašeg komentara biti vidljiva Vaša email adresa koju ćete registrovati. Ukoliko imate pitanja, komentara ili sugestija vezano za naše prakse ili Politiku privatnosti, slobodno nas kontaktirajte putem web forme ili maila info@egerfit.com

Fajlovi
Svi medijski zapisi koji se nalaze na stranici www.egerfit.com su javno dostupni.

Obrazac za kontakt
Podatke koje dobijemo iz kontakt forme ne koristimo u marketinške svrhe već isključivo u svrhu korisničke podrške.

Kolačići
Naša internet stranica koristi tehnologiju koja se naziva “kolačić”. ” Kolačić” je informacija koju naš web server šalje Vašem računaru kada uđete na internet stranicu. Molimo Vas da imate na umu da ograničavanje korištenja “kolačića” može utjecati na Vaše iskustvo korištenja stranice i da može rezultirati nemogućnošću pristupa ovoj stranici (kao ni drugim stranicama). Neki su kolačići neophodni kako bi ova internet stranica ispravno funkcionisala i oni su možda već postavljeni. Da bi se instalirali drugi kolačići (obično kolačići koji se tiču analize weba) potrebno je da Vi date svoj pristanak. Pristankom se slažete s tim da pohranimo ove “kolačiće” na Vaš uređaj.

Analitika
Na ovom site-u se koriste analitički alati koji imaju za cilj unaprijeđenje korisničkog iskustva, praćenje posjeta, prodaja i svih drugih opreacija koje korisnik izvodi na našem site-u.

S kim dijelimo vaše podatke
ADTEXO Group Vaše podatke ne dijeli sa trećim stranama.

Koliko dugo zadržavamo vaše podatke
ADTEXO Group zadržava Vaše lične podatke najmanje godinu dana od trajanja proizvoda u svrhu održavanja aktivne garancije te ne ograničava vrijeme zadržavanja podataka.

Kakva prava imate u vezi svojih podataka
Kao kupac u Adtexu, imate pravo da blokirate primanje svog sadržaja nakon kupovine proizvoda, kao što su primanje promotivnih materijala, newslettera i poziva.

Gdje šaljemo vaše podatke
ADTEXO Group neće slati Vaše podatke trećim stranama.

Kontakt informacije
Svu pomoć i nejasnoće možete razjasniti putem email-a info@egerfit.com

Kako štitimo vaše podatke
Naša stranica zaštićena je potpunom enkripcijom.

 

 

X