www.egerfit.com

www.egerfit.com

BUDUCNOST TVOG ZDRAVLJA NA JEDNOM MJESTU!

  Praćenje parametara zdravlja sada je dostupno svima!

  Zdravlje nema cijenu. Međutim mnogi od nas sebi ne mogu priuštiti redovne preglede kako bi imali uvid u stanje svog organizma. Blagovremen uvid u parametre tjelesnih funkcija mogu može smanjiti rizik od velikog broja stanja i bolesti.

  Sportskim dizajnom i ujedno elegantnim izgledom EGER  Fit F10 je pametni sat koji će vašoj kolekciji pametnih satova dati dašak svježine vremena. Pored toga što se vrlo jednostavno kopča, sat je i izuzetno lagan za nošenje sa samo 50 grama. Njegova sposobnost očitanja vašeg krvnog pritiska, kisika u krvi i podsjetnika za aktivnost su neke od prednosti koje ovaj sat posjeduje. Ono što će vas zaintrigirati kod ovog sata jeste sposobnost upravljanja fotografijom, odnosno u bilo kojem trenutku možete napraviti sliku koju želite samo protresite sat i slika će biti prikazana na vašem uređaju. Njegova jednostavnost i inovativnost je ono što ga čini drugačijim. Više na linku.

   

  EGER FIT pametna vaga nam omogućava da pratimo stanje osnovnih tjelesnih funkcija koje nam pokazuju trenutno satnje našeg organizma.
  Uravnoteženi mjerljivi parametri u našem organizumu dovode do smanjenja rizika od:
  – Bolesti kardiovaskularnog sistema,
  – Bolesti dijabetesa,
  – Bolesti bubrega,
  – Oštećenja kostiju,
  – Brzog zamora i povreda mišića,
  – Gojaznosti,
  – Osjećaja anksioznosti,
  – Osjećaja depresije,
  – Konstatnog umora,
  – Lošeg sna.

  Više na linku.

  Samo sada i u ovoj specijalnoj ponudi uštedit ćete 100KM uz BESPLATNU DOSTAVU! Jer EGER zaista želi da brinete o svom zdravlju!

   šta drugi kažu o nama

   RECENZIJE KUPACA

   X