novi model pametnog sata spoj elegancije funkcionalnosti i tehnologije

Najnoviji Eger Fit Circle pametni sat: Savršenstvo boja i tehnologije za aktivni život

Upoznajte se s najnovijim Eger Fit Circle pametnim satom – spojem elegancije, funkcionalnosti i vrhunske tehnologije! Tražite li spoj elegancije, funkcionalnosti i vrhunske tehnologije na svojoj ruci?  Dostupan u elegantnim nijansama bež, tamnoplave  i crne boje, ovaj sat predstavlja savršenstvo stila i performansi za žene i muškarce.

Jedna od najistaknutijih karakteristika ovog pametnog sata je njegova sposobnost mjerenja tjelesne temperature, otkucaja srca i krvnog pritiska. Ova funkcija pruža korisnicima neprocjenjive informacije o njihovom zdravstvenom stanju u realnom vremenu, što je nezamjenjivo za sve one koji vode brigu o svom zdravlju. Novi model pametnog sata spoj elegancije funkcionalnosti i tehnologije je već osvojio srca mnogih naših kupaca.

Eger Fit Circle nije samo pametni sat – to je vaš lični trener i asistent za praćenje fitness ciljeva spoj elegancije funkcionalnosti i tehnologije.

Sa višestrukim sportskim režimima, brojačem koraka, praćenjem potrošnje kalorija i udaljenosti, kao i funkcijom praćenja sna, ovaj sat omogućava vam da unaprijedite svoj fitness napredak i postignete svoje ciljeve.

Kada je u pitanju povezivanje i praktičnost, Eger Fit Circle ne razočarava. Bluetooth pozivanje i prihvatanje poziva direktno na satu, kao i mogućnost pronalaženja telefona putem zvuka koji se reproducira na telefonu preko aplikacije na satu, čine ovaj sat nezamjenjivim dodatkom za vaš pametni telefon. Također, sa funkcijom daljinskog upravljanja za fotografisanje i podsjetnikom za unos vode, Eger Fit Circle olakšava vam svakodnevne aktivnosti i organizaciju.

Tehnički gledano, ovaj pametni sat dolazi sa IPS Full touch screen ekranom od 1,39 inča, omogućavajući jednostavno korištenje i pregledavanje informacija. Osim toga, vodootpornost IP67 standarda osigurava da se možete pouzdano osloniti na ovaj sat u različitim vremenskim uslovima.

Uz elegantan dizajn i napredne funkcije, Eger Fit Circle pametni sat predstavlja idealan izbor za sve one koji žele spoj stila i tehnologije na svom zapešću. Poručite svoj primerak već danas i započnite put ka zdravijem i aktivnijem načinu života!

Danas započnite put ka zdravijem i aktivnijem načinu života sa novi model pametnog sata!

Shodno željama kupaca odabrali smo model pametnog sata koji po svojoj veličini će biti idealan za svaku ruku. Pametni sat je životni izbor svakog pojedinca koji želi da vodi računa o svom zdravlju. Pored opcija koje prate zdravstvene parametre, Circle pametni sat je životni saputnik koji će olakšati svakodnevnicu. Opcija primanja poziva i pozivanja sata će smanjiti vrijeme korištenja mobitela.

Ubrzan tempo života nas uči da se brzo prilagođavamo na nove tehnologije i učimo više o nama samima. Novi model pametnog sata spoj elegancije funkcionalnosti i tehnologije će zasigurno unaprijediti svakodnevnicu i poboljšati kvalitet života. Jedna od opcija kojom su naši kupci oduševljeni jeste podsjetnik za sjednje. Circle pametni sat može pratiti koliko dugo sjedite na jednom mjestu i podsjetiti Vas da ustane i napravite par koraka kako bi se organizam oporavio. Idealna opcija za sve ljude koje rade u zatvorenim prostorima ili kancelarijama gdje večinu radnog vremena provode sjedeći. Ovo je samo jedna od opcija koja će zasigurno dugoročno poboljšati kvalitet života.

Circle model možete pogledati na sljedećem linku.

Obavezno nam pišite u komentarima da li koristite pametni sat i koliko ste poboljšali Vaš kvalitet života.

 

Želimo i predstaviti ponosne partnere koji su za svoje kupce odabrili Circle novi model pametnog sata. Na linku pogledajte više.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

X